Aboneaza-te la noutati:


Termeni si Conditii

Termeni si conditii

Accesarea si folosirea acestui site, implica acceptarea de catre dumneavoastra, fara limitari sau calificari, a termenilor si conditiilor de mai jos.

Sunteti de acord si acceptati ca putem adauga sau sterge orice informatie de pe site, fara o notificare prealabila. In cazul in care se fac referiri la alte site-uri, nu garantam in nicio modalitate, tipul de informatie pe care o veti gasi acolo, vizitarea acelor site-uri ramanand strict la aprecierea dumneavoastra.

Obligatiile dumneavoastra de inregistrare

Pentru a beneficia de produsele puse la dispozitie de noi, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra, in functie de specificatiile din formularele aferente si sunteti de acord sa furnizati aceste informatii corect si complet.

In cazul in care consideram ca obligatia aceasta nu este respectata, ne rezervam dreptul sa va blocam accesul la serviciile noastre fara o notificare prealabila, pe perioada determinata sau nedeterminata.

Securitatea datelor personale

Ne obligam sa respectam termenele si conditiile prevazute in "Politica de confidentialitate" privind datele personale ale utilizatorilor acestui site. Autentificarea ca membru pe acest site, implica alegerea unui nume de utlizator si a unei parole. Pastrarea in siguranta a parolei de acces reprezinta responabilitatea dumneavoastra, consecintele oricarei activitati desfasurat prin folosirea parolei revenindu-va integral.

Sunteti de acord sa ne instiintati imediat despre orice pierdere a parolei sau despre eventuale semne de activitate neautorizata sub numele dumneavoastra de utilizator.

Politica de confidentialitate

Datele pe care le colectam de la utilizatorii site-ului sunt folosite in scopul emiterii facturii fiscale, livrarii produselor, trimite confirmarea comenzii, comunicarii de noutati utilizatorilor care au optat pentru a le primi.

Ne obligam sa nu facem publice si sa nu instrainam datele personale colectate astfel.

SC TRADE NETWORK SRL, proprietara www.Fashion1.ro, este operator de date cu caracter personal in conformitate cu Legea 677/2001, inregistrata conform notificarii 0010301 din 20/05/2010 a Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal.

SC TRADE NETWORK SRL garanteaza respectarea drepturilor conferite de Legea nr.677/2001. Aceste drepturi pot fi exercitate prin expedierea unei solicitari scrise la adresa SC TRADE NETWORK SRL.

Informatii despre produse

Imaginile afisate pe site si descrierile prezinta produsele in detaliu pentru ca Dvs sa va faceti o impresie cat mai aproape de realitate. Cu toate acestea, exista posibilitatea ca uneori, datorita monitorului/placii video pe care calculatorul Dvs il are, culorile sa fie afisate cu o alta nuanta. Nu suntem raspunzatori pentru aceste diferente ce pot aparea.

Marimile sunt cele folosite usual la noi in tara dar pot diferi intr-o anumita masura datorita particularitatilor croielii fiecarui produs.

Specificatiile privitoare la marimi, material, poze le afisam pe site asa cum sunt primite de la producatori. Ne rezervam dreptul de a refuza/anula comenzi daca constatam ca desi ati putut sa comandati de pe site, produsele respective nu mai erau in stoc sau nu sunt in concordanta cu specificatiile primite de la producator.

Preturile de vanzare ale produselor pot fi schimbate ori de cate ori consideram ca este necesar, fara o instiintare prealabila a utilizatorilor site-ului. Pretul produselor comandate va ramane acelasi ca in momentul efectuarii comenzii.

Toate preturile contin TVA.

 

Cumpararea produselor

Cand faceti o comanda pe siteul nostru veti primi automat un e-mail cu continutul si pretul comenzii. Daca consideram ca sunt necesare informatii suplimentare va vom contacta telefonic.
Ne rezervam dreptul de a refuza o comanda in orice stadiu al acesteia din mai multe motive, printre care:

  • produsul comandat nu este pe stoc
  • identificarea unei erori in informatiile despre produs, inclusiv pretul sau o oferta promotionala.

Orice disputa intervenita intre noi si client, intra sub incidenta legilor din Romania si va fi solutionata in instanta.

Atunci cand este cazul, puteti returna coletele primite conform conditiilor de la rubrica
"Retururi".

Efectuarea platii

Plata se poate face prin oricare din modalitatile de plata acceptate, care pot fi consultate in sectiunea Transport & Plata.

Toate preturile includ TVA. Costul final al tranzactiei va include valoarea produselor comandate si valoarea transportului.

Copyright

Site-ul si toate elementele acestuia (grafica Web, texte, programe etc.) sunt sunt aparate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea fara acordul nostru a oricarui element cuprins in acest site se pedepseste conform legilor in vigoare.

Limitarea responsabilitatii

Nu ne facem responsabili pentru prejudiciile (directe, indirecte, accidentale sau nu) ce rezulta din utilizarea sau incapacitatea de a utiliza informatia prezenta in site, precum si pentru erorile sau omisiunile in continut care pot conduce la orice tip de pierderi.
Ca urmare a legislatiei in vigoare, magazinul nu are nici o responsabilitate in ceea ce priveste:

  • intarzierile la livrare datorate furnizorului, curierului/postei sau din alte motive.
  • deteriorarile, distrugerile, pierderile survenite pe timpul transportului pana la destinatar, care cad in sarcina transportatorului.
  • informatiile eronate furnizate de cumparator. Acesta are posibilitatea corectarii oricand a datelor personale din contul creat in magazin.
  • posibilitatea de a contacta virusi prin accesarea acestui magazin sau prin primirea de e-mail-uri cu caracter informativ sau promotional.
  • neplacerile create de intreruperea accesului in magazin datorate furnizorului de servicii internet (ISP).
  • continutul sau natura site-urilor prin link-urile carora un client ajunge in magazin.

Dispozitii finale

Ne rezervam dreptul de a face orice modificari ale acestor termeni si conditii, precum si orice modificari asupra site-ului, fara a fi necesara vreo notificare prealabila a utilizatorilor.