Aboneaza-te la noutati:


Retururi

Ordonanta nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta prevede:

"Consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cadea in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor. Termenul de 10 zile prevazut pentru exercitarea acestui drept incepe sa curga de la data primirii lor de catre consumator."

Va rugam sa ne anuntati, inainte de expirarea termenului de 10 zile, intentia de a returna produsele la numarul de telefon 0740 096967.

Acestea vor trebui sa se afle in aceeasi stare ca la momentul primirii lor, fara a fi purtate, cu etichetele accesoriile si ambalajul original.

Daca aceste conditii nu sunt indeplinite in totalitate, returul va fi refuzat.

Returul se face DOAR prin intermediul firmelor de curierat rapid, costul transportului returului revenind clientului.

Adresa pentru retur este: SC TRADE NETWORK SRL, Str Spatarului nr 22 Galati.

Suma aferenta pretului produsului returnat va va fi rambursata in termen de 10 zile de la primirea returului, in contul Dvs bancar, sau poate constitui credit pentru cumpararea altor produse din magazinul nostru. Pentru aceasta va fi nevoie sa ne furnizati contul Dvs IBAN 

Nu solicitati primirea rambursului de la curier. Expediati coletul FARA RAMBURS, achitand doar taxa de transport. Suma pentru ramburs o veti primi in contul Dvs dupa ce ni-l comunicati.

Nu primim colete cu ramburs !

Daca pentru o comanda ati beneficiat de transport gratuit, in momentul returnarii unuia sau mai multor produse, daca produsele ramase nu vor indeplini conditia de gratuitate la transport, costul initial al transportului va fi scazut din suma rambursata.